Connectant mons

Acc茅s a la xarxa
En itali脿, castell脿, portugu猫s, angl猫s, franc猫s, gallec, catal脿 i eusquera, proposta educativa telem脿tica que combina l’activitat a l’aula i el treball en xarxa entre alumnat de 6 a 17 anys de centres d’arreu del m贸n.

Els centres treballen de manera cooperativa, organitzats en equips de la mateixa franja d’edat.

Cada any, es tria una tem脿tica concreta relacionada amb l’educaci贸 per a una ciutadania global, com els drets laborals, el canvi clim脿tic o la pobresa, amb propostes did脿ctiques adequades a l’edat. En aquestes propostes, l’alumnat reflexiona de manera cr铆tica per canviar actituds i realitzar accions que contribueixin a transformar les situacions injustes.

Etiquetes:, ,

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.


Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework