ConeixMon.org

En castell脿 i catal脿. Plataforma impulsada per l’entitat de comunicaci贸 social COMSOC que pret茅n promoure el turisme responsable. A l’espai web es combinin els 脿lbums fotogr脿fics de viatges d’experi猫ncies particulars amb emissions radiof貌niques que recullen els testimonis dels propis viatgers i viatgeres. L’espai web ofereix, tamb茅, altres recursos -agenda d’actes, not铆cies,…- per a fomentar els viatges pel m贸n des del respecte a les persones i societats, el medi ambient, les economies locals, etc.

Enlla莽 al recurs

Etiquetes:,

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.


Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework