Conference on European Development Education (Helsinki, 2006)

Kehys ryAcc茅s al document
Autoria: Kehys ry (la plataforma d’ONGD de Finl脿ndia per la UE)
Editorial: Kehys ry
Lloc: H猫lsinki
Any: 2006
Idioma: Angl猫s

Informe final de la confer猫ncia que va tenir lloc a H猫lsinki els dies 3 i 4 de juliol de 2006 amb l’objectiu d’elaborar un marc com煤 per a l’estrat猫gia europea d’educaci贸 per al desenvolupament. Es basa en la recomanaci贸 de la Confer猫ncia de Brussel路les sobre la necessitat de dissenyar estrat猫gies d’educaci贸 per al desenvolupament i sensibilitzaci贸 integrals i coherents o b茅, en cas que ja existeixin, revisar-les i enfortir-les, tant a nivell nacional com europeu, conjuntament amb les principals parts interessades.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.


Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework