Corruption Perceptions Index

Enlla莽 al recurs
Autoria: Transparency International

L’脥ndex de Percepci贸 de la Corrupci贸 茅s un r脿nquing global que mesura com de corrupte es percep el sector p煤blic de cada pa铆s, segons experts/es i empresaris/es. Els pa茂sos es puntuen en una escala de 0 a 100, on 0 significa altament corrupte i 100 significa molt net.

La puntuaci贸 de cada pa铆s 茅s una combinaci贸 d’almenys 3 fonts de dades extretes de 13 enquestes i avaluacions de corrupci贸 diferents. Aquestes fonts de dades les recullen diverses institucions, com ara el Banc Mundial o el F貌rum Econ貌mic Mundial.

Etiquetes:, ,

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.

Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework