La crisi del refugi. Una exposici贸 basada en recerques de Batxillerat (2016-2017)

Exposici贸 sobre la crisi del refugi a partir de p貌sters de treballs de recerca de Batxillerat que han investigat diferents aspectes de la problem脿tica.

Com a context, la mostra presenta les normatives internacionals b脿siques en relaci贸 al dret d鈥檃sil, exposa el nombre de despla莽aments que ha provocat la guerra de S铆ria, i analitza la resposta d鈥橢uropa davant l鈥檃rribada de les persones sirianes despla莽ades.

A m茅s de con猫ixer la tem脿tica, l鈥檈xposici贸 pot servir per explicar el proc茅s d鈥檌nvestigaci贸 del Treball de recerca i inspirar noves recerques que comprovin com ha evolucionat el dret d鈥檃sil a Europa.

Aqu铆 es detalla una activitat de dues hores per treballar l鈥檈xposici贸 a l鈥檃ula.

L’exposici贸 est脿 disponible en format digital i en suport f铆sic (pop-up de 230 x 230 cm).

L鈥檈dici贸 f铆sica de la mostra s鈥檕fereix de manera gratu茂ta als centres de secund脿ria, si b茅 cal recollir-la i tornar-la al Centre UB Sants.

Com sol路licitar-la?

Completa la carta de sol路licitud (en .rtf) i envia-la, amb la signatura electr貌nica de la direcci贸 del centre, a recercapau@ub.edu.

En el termini aproximat de dos dies laborables, rebr脿s un correu de confirmaci贸 de la reserva, o b茅 una proposta de dates alternatives.


L’exposici贸 s鈥檋a realitzat en el marc del projecte El conflicte de S铆ria i la crisi del refugi en la recerca de Batxillerat, que ha comptat amb el suport de l鈥Ag猫ncia Catalana de Cooperaci贸 al Desenvolupament (ACCD). L’edici贸 f铆sica de la mostra s’ha impr猫s amb el suport de la Direcci贸 de Just铆cia Global i Cooperaci贸 Internacional de l鈥橝juntament de Barcelona dins del projecte Recerca per a la ciutadania global.

Amb el suport de:

 
Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework