CrisisWatch

Enlla莽 al recurs
Autoria: International Crisis Group
Tipologia de dades: Qualitatives
Naturalesa de la font: Mixta (prim脿ria i secund脿ria)
M猫tode: Recerca sobre el terreny (entrevistes, etc.)

Rastrejador global de conflictes que ofereix avaluacions mensuals de l’evoluci贸 pol铆tica i de seguretat de m茅s de 70 conflictes i crisis, identificant-ne tend猫ncies i alertant tant dels riscos d’escalada com de les oportunitats per avan莽ar en la pau.

Un mapa interactiu ajuda a cercar la informaci贸, i una base de dades ofereix acc茅s a totes les entrades, que es remunten al setembre de 2003.

Etiquetes:,

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.


Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework