Cuentos Portu Igualdad / Berdintasunaren aldeko ipuinak

En castell脿 i eusquera. L’Ajuntament de Portugalete de Biscaia (Pa铆s Basc) ha elaborat una s猫rie de contes per al foment de la igualtat, en el marc del Pla per a la Igualtat d’Oportunitats entre Dones i Homes. Les animacions, accessibles en l铆nia, s’adrecen a nens i nenes de Prim脿ria i se centren en determinades habilitats socials -empatia, presa de decisions, coresponsabilitat… -. Es poden trobar, a m茅s, jocs en la mateixa l铆nia i una guia did脿ctica per a docents.

Enlla莽 al recurs

Etiquetes:,

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.


Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework