Cuentos Portu Igualdad / Berdintasunaren aldeko ipuinak

En castellà i eusquera. L’Ajuntament de Portugalete de Biscaia (País Basc) ha elaborat una sèrie de contes per al foment de la igualtat, en el marc del Pla per a la Igualtat d’Oportunitats entre Dones i Homes. Les animacions, accessibles en línia, s’adrecen a nens i nenes de Primària i se centren en determinades habilitats socials -empatia, presa de decisions, coresponsabilitat… -. Es poden trobar, a més, jocs en la mateixa línia i una guia didàctica per a docents.

Enllaç al recurs

Etiquetes:,

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educació per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educació per a la Ciutadania Global.

L’Objectiu 4 de l’Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a propòsit d’aquí a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements teòrics i pràctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjançant l’educació pel desenvolupament sostenible i l’adopció d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de gènere, la promoció d’una cultura de pau i noviolència, la ciutadania mundial i la valoració de la diversitat cultural i de la contribució de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. Més informació.

Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputació de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework