Cultura de pau

S贸n tots els sabers (nocions, habilitats, valors…) presents en la societat que permeten avan莽ar en la construcci贸 de la pau, 茅s a dir, en la conviv猫ncia saludable i en la generaci贸 de sistemes d鈥檕rganitzaci贸 social que permetin el desenvolupament hum脿 de totes les persones.

En el marc educatiu de les compet猫ncies, la compet猫ncia global 茅s la que promou la cultura de la pau per mitj脿 del treball interdisciplinari. L鈥檃lumne amb compet猫ncia global 茅s sensible, comprensiu, indagador, solidari i conscient de si mateix com a actor d鈥檜n m贸n global.

Recursos聽

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.


Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework