Cultura de paz y educaci贸n

Cultura_de_Paz_y_Educacion.pdfAcc茅s al document
Autoria: Tuvilla, J. (a: Mu帽oz, F. (ed.). Manual de Paz y Conflictos)
Editorial: Universitat de Granada
Lloc: Granada
Any: 2004
Idioma: Castell脿

Article cient铆fic que aborda el dret hum脿 a la pau; defineix l’Educaci贸 per a la Cultura de Pau i la No-viol猫ncia; estableix les finalitats i els desafiaments d’aquest enfocament educatiu, i en planteja diferents exemples (tant de programes internacionals d’actualitat, com d’experi猫ncies a Am猫rica Llatina i el cas espanyol del Pla Andal煤s d’Educaci贸 per a la Cultura de Pau i la No-viol猫ncia).

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.


Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework