Dades del Medi Ambient a Catalunya

Enlla莽 al recurs
Autoria: Generalitat de Catalunya (Departament de la Vicepresid猫ncia i de Pol铆tiques Digitals i Territori)
Any: Des de 2004
Eina de consulta (en catal脿, castell脿 i angl猫s) amb les darreres dades estad铆stiques disponibles sobre el medi ambient a Catalunya. Inclou dades sobre aigua, medi atmosf猫ric, biodiversitat i medi natural, canvi clim脿tic, producci贸 i consum sostenibles, avaluaci贸 ambiental i residus.

Etiquetes:, , , ,

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.

Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework