Development Education and the School Curriculum in the European Union

Desc脿rrega del聽document聽(Word)Development Education School Curriculum EU
Autoria:聽Davis, P.
Editorial: DEEEP
Lloc: Brussel路les
Any:聽2009
Idioma:聽Angl猫s

Informe sobre la situaci贸 i l’impacte de l’Educaci贸 per al Desenvolupament (ED) al sector de l’educaci贸 formal i el curr铆culum escolar dels estats membres de la Uni贸 Europea (UE). El 2006, el Grup de Treball sobre Curr铆culum i F貌rum d’ED va realitzar una enquesta sobre l’estat de l’ED en el curr铆culum escolar de 30 estats membres i pa茂sos candidats a l’adhesi贸 de la UE. Tres anys m茅s tard, la present enquesta (del 2009) examina un conjunt similar de preguntes i preocupacions, enfront dels nivells actuals de reconeixement i integraci贸 de l’ED en l’educaci贸 escolar dels estats membres, amb l’objectiu de definir els canvis i tend猫ncies que han influ茂t en la interpretaci贸, aplicaci贸 i impacte de l’ED durant aquest per铆ode, identificant prioritats i perspectives.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.

Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework