Dia de la diversitat

Acc茅s a l’experi猫ncia
Autoria: Ajuntament de Barcelona, amb la col路laboraci贸 de l鈥Institut Municipal d鈥橢ducaci贸 i amb el suport de l’Ag猫ncia de la Uni贸 Europea per als Drets Fonamentals (FRA)
Etapa: Secund脿ria i Batxillerat

El Dia de la Diversitat es dirigeix 鈥嬧媋ls i les estudiants de 12 a 18 anys i 茅s una proposta educativa de foment, sensibilitzaci贸 i educaci贸 dels drets humans que te虂 la intenci贸 de fomentar el respecte als drets fonamentals entre l鈥檃lumnat de la ciutat a trav茅s de dues sessions a l鈥檃ula i una trobada amb les entitats de la ciutat que treballen per la seva defensa.

Un dels apartats del seu web 茅s una llista de les entitats barcelonines de defensa dels drets humans que participen al Dia de la Diversitat, amb recursos did脿ctics que cadascuna proposa per treballar aquests drets als centres educatius. Igualment, s’ofereix la Guia Jove d鈥橝ccions pels Drets Humans, que recull les accions que les i els joves que han participat a la jornada s鈥檋an comprom猫s a posar en pr脿ctica en el seu dia a dia.

Etiquetes:,

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.


Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework