Diagn贸stico de la Educaci贸n para el Desarrollo en Espa帽a

Acc茅s al document
Autoria:聽Escudero, J.; Mesa, M.
Editorial:聽CEIPAZ
Lloc:聽Madrid
Any:聽2011
Idioma:聽Castell脿

Estudi que ofereix una diagnosi de la situaci贸 de l’educaci贸 per al desenvolupament (ED) l’any 2011 en l’脿mbit estatal, auton貌mic聽i local. S’analitza el marc institucional en qu猫 s’insereix l’ED, els processos educatius i, en particular, les metodologies, participaci贸, formaci贸, materials i discursos dominants i la coordinaci贸 entre actors i 脿mbits d’actuaci贸. L’estudi finalitza amb un conjunt de recomanacions orientades a consolidar aquest 脿mbit d’actuaci贸 en el marc de la cooperaci贸.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.


Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework