Diagnóstico de la Educación para el Desarrollo en España

Accés al document
Autoria: Escudero, J.; Mesa, M.
Editorial: CEIPAZ
Lloc: Madrid
Any: 2011
Idioma: Castellà

Estudi que ofereix una diagnosi de la situació de l’educació per al desenvolupament (ED) l’any 2011 en l’àmbit estatal, autonòmic i local. S’analitza el marc institucional en què s’insereix l’ED, els processos educatius i, en particular, les metodologies, participació, formació, materials i discursos dominants i la coordinació entre actors i àmbits d’actuació. L’estudi finalitza amb un conjunt de recomanacions orientades a consolidar aquest àmbit d’actuació en el marc de la cooperació.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educació per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educació per a la Ciutadania Global.

L’Objectiu 4 de l’Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a propòsit d’aquí a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements teòrics i pràctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjançant l’educació pel desenvolupament sostenible i l’adopció d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de gènere, la promoció d’una cultura de pau i noviolència, la ciutadania mundial i la valoració de la diversitat cultural i de la contribució de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. Més informació.


Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputació de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework