Diccionari de recerca cl铆nica de medicaments

Enlla莽 al recurs
Autoria: Fundaci贸 Dr. Antoni Esteve; TERMCAT, Centre de Terminologia
Editorial: TERMCAT, Centre de Terminologia. Amb el suport del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.
Any: 2014
Etapa: Batxillerat, universitat
Idioma: Catal脿, castell脿, angl猫s

Diccionari de termes pertanyents a l鈥櫭爉bit de l鈥檃ssaig cl铆nic que tenen el medicament com a nucli central, especialment els relacionats amb la metodologia i la bioestad铆stica, la farmacologia, la bio猫tica, l鈥檈pidemiologia i la salut p煤blica, la recerca i la publicaci贸 cient铆fica i la regulaci贸 legal i el control de qualitat.

Cada terme inclou les denominacions en catal脿 i els equivalents en castell脿 i angl猫s, a m茅s d鈥檜na definici贸 i, si escau, notes complement脿ries.

Etiquetes:

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.


Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework