Dilemas en Derechos Humanos

Enlla莽 al recursbibliografia
Autoria: Equip d’Educaci贸 en Drets Humans d’Amnistia Internacional Madrid
Any: 2014
Etapa: Secund脿ria, Universitat i Educaci贸 de Persones Adultes (EPA)
Idioma: Castell脿

Unitat did脿ctica que presenta casos basats en fets reals que plantegen dilemes en l’脿mbit dels drets humans.

Cada cas va acompanyat d’una informaci贸 pr猫via que serveix de context, i acaba amb preguntes que no tenen una 煤nica resposta: el dilema en drets humans.

Amb l’ajuda del professorat, cada grup classe ha de buscar les seves respostes. Es tracta, per tant, d’exercicis que proposen informar-se, reflexionar, opinar, escoltar altres opinions i intentar rebatre-les, per arribar potser a conclusions, una de les quals hauria de ser que el m贸n dels drets 茅s complex i apassionant.

Etiquetes:, , ,

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.


Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework