Documental: Ciutat Vella CB

En catal脿. Aquest documental ens acosta a la realitat d’un equip de b脿squet de Barcelona format per joves de diverses proced猫ncies. L’audiovisual recull el testimoni d’aquests nois, que han trobat a l’esport un espai de conviv猫ncia, per貌 pret茅n fugir dels t貌pics de la integraci贸 multicultural. El m茅s important 茅s el treball en equip, i no tant la import脿ncia de l’origen dels jugadors. La diversitat de situacions personals es fonen en un esfor莽 com煤 pel treball conjunt per afrontar els reptes de l’equip.

Enlla莽 al recurs

Etiquetes:, ,

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.


Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework