Documental: Ciutat Vella CB

En català. Aquest documental ens acosta a la realitat d’un equip de bàsquet de Barcelona format per joves de diverses procedències. L’audiovisual recull el testimoni d’aquests nois, que han trobat a l’esport un espai de convivència, però pretén fugir dels tòpics de la integració multicultural. El més important és el treball en equip, i no tant la importància de l’origen dels jugadors. La diversitat de situacions personals es fonen en un esforç comú pel treball conjunt per afrontar els reptes de l’equip.

Enllaç al recurs

Etiquetes:, ,

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educació per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educació per a la Ciutadania Global.

L’Objectiu 4 de l’Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a propòsit d’aquí a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements teòrics i pràctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjançant l’educació pel desenvolupament sostenible i l’adopció d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de gènere, la promoció d’una cultura de pau i noviolència, la ciutadania mundial i la valoració de la diversitat cultural i de la contribució de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. Més informació.

Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputació de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework