Dones, pau i seguretat

Enlla莽 al recurs
Autoria: Escola de Cultura de Pau (UAB) i Lliga dels Drets dels Pobles amb el suport de l’Ag猫ncia Catalana de Cooperaci贸 al Desenvolupament (ACCD)
Any: 2016
Etapa: ESO i Batxillerat
Idioma: Catal脿

Material per apropar l鈥Agenda Dones, Pau i Seguretat de les Nacions Unides als espais educatius.

El portal ofereix activitats, din脿miques, lectures, experi猫ncies i recursos audiovisuals per reflexionar sobre l鈥檌mpacte de les guerres, el concepte de viol猫ncia, els estereotips de g猫nere, el paper de la societat civil en el foment de la pau o la utilitzaci贸 de les xarxes socials com a eina de den煤ncia.

Amb dues unitats did脿ctiques i altres recursos i bones pr脿ctiques, l’objectiu del material 茅s fomentar una reflexi贸 cr铆tica entre l鈥檃lumnat, que es pot consolidar en un servei comunitari d鈥檌ncid猫ncia i de sensibilitzaci贸 per la pau.

Etiquetes:, , , ,

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.


Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework