Dones+脌friques: Centre de Documentaci贸 Virtual

En catal脿. L’associaci贸 cultural Oozebap edita aquest espai on es recopilen articles, llibres i entrevistes al voltant de les dones africanes i la promoci贸 dels drets humans, el feminisme, la resist猫ncia cultural davant l’homogene茂tzaci贸, etc. Es tracta de textos, disponibles 铆ntegrament a trav茅s d’internet, que permeten con猫ixer personalitats i experi猫ncies de l’脌frica contempor脿nia, aix铆 com altres que s’adrecen a la difusi贸 i valoritzaci贸 de la hist貌ria del continent.

Enlla莽 al recurs

Etiquetes:,

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.


Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework