Download COVID-19 datasets

Enlla莽 al recurs
Autoria: Centre Europeu de Prevenci贸 i Control de Malalties (una ag猫ncia de la Uni贸 Europea)

Conjunts de dades que inclouen informaci贸 sobre la vacunaci贸 contra la COVID-19 a la UE/EEE, informaci贸 sobre les mesures de resposta de cada pa铆s, i un informe setmanal sobre la situaci贸 epidemiol貌gica de la pand猫mia per pa茂sos, a la UE/EEE i arreu del m贸n. Aquests informes s鈥檃fegeixen a un arxiu publicat des del 10 de juliol de 2020.

Etiquetes:,

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.

Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework