Dret a la salut (inf脿ncia)

Aqu铆 trobareu fonts d’informaci贸 per a projectes d’educaci贸 en drets humans i ciutadania global.

salud infanciaOrganitzaci贸 Mundial de la Salut (OMS) – Salut de l’infant

L’apartat inclou informaci贸 t猫cnica sobre la salut de la mare, el nad贸 i l’infant i sobre l’atenci贸 integrada a les malalties prevalents de la inf脿ncia, aix铆 com altres recursos referents a la salut d’aquest col路lectiu. Tamb茅 recull programes de l’OMS dedicats a la salut de l’infant, i publicacions i reportatges sobre la q眉esti贸.

Organitzaci贸 Mundial de la Salut (OMS) – Salut dels i les adolescents

L’apartat inclou informaci贸 t猫cnica, programes de l’OMS i publicacions i reportatges sobre la salut dels i les adolescents (joves de 10 a 19 anys), sobre els quals l’OMS alerta que molts moren de forma prematura a causa d’accidents, su茂cidis, viol猫ncia, complicacions relacionades amb l’embar脿s i malalties que es podrien prevenir聽o tractar. L’organitzaci贸 tamb茅 es refereix als que tenen problemes de salut o discapacitats, i indica que moltes malalties greus de l’edat adulta comencen a l’adolesc猫ncia.

Protocol per a la detecci贸 i seguiment de situacions de dificultat en l’alimentaci贸 d’infants i adolescents

Protocol acordat pel Departament d’Ensenyament i el Departament de Benestar Social i Fam铆lia de la Generalitat de Catalunya, juntament amb l’Associaci贸 Catalana de Municipis i Comarques i la Federaci贸 de Municipis de Catalunya que pret茅n refor莽ar la coordinaci贸 entre els serveis b脿sics d’atenci贸 social i els serveis educatius per donar millor resposta a aquestes situacions.

Etiquetes:,

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.


Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework