Economía Solidaria para construir una ciudadanía global

Enllaç al recurs
Autoria: José Javier Goikoetxea Ferrández, Susana Idoate Echarri i Clara Salanueva Beldarrain.
Editorial: Departamento de Educación del Gobierno de Navarra, en el marco del proyecto Escuelas Solidarias
Any: 2018
Etapa: Bachillerat
Idioma: Castellà i Eusquera
Llibre que busca traslladar a l’alumnat la possibilitat de treballar alternatives i punts de vista diferents sobre qüestions econòmiques (consum responsable, comerç just, finances ètiques, estalvi responsable, deute extern…) per a un món amb un repartiment de la riquesa més just i equitatiu. L’objectiu és que estudiants de 1r de batxillerat puguin realitzar anàlisis crítiques i ben fonamentades i descobrir que un altre món és possible i que ells i elles també poden ser agents de canvi.

Etiquetes:

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educació per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educació per a la Ciutadania Global.

L’Objectiu 4 de l’Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a propòsit d’aquí a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements teòrics i pràctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjançant l’educació pel desenvolupament sostenible i l’adopció d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de gènere, la promoció d’una cultura de pau i noviolència, la ciutadania mundial i la valoració de la diversitat cultural i de la contribució de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. Més informació.


Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputació de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework