Educaci贸 en drets humans

Carta del Consejo de EuropaAcc茅s al document
Autoria:聽Serra, M. (coord.)
Editorial:聽Federaci贸 Catalana d鈥橭NG pels Drets Humans
Lloc:聽Barcelona
Any:聽2012
Idioma:聽Catal脿

Treball que vol remarcar la import脿ncia cabdal de l’educaci贸 en drets humans si volem assolir una societat m茅s lliure, fraternal i justa. L’estudi defineix qu猫 s’ent茅n per educaci贸 en drets humans, quins s贸n els seus agents, el marc jur铆dic i convencional de normes internacionals i nacionals que la regulen i quins haurien de ser els objectius.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.

Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework