Educaci贸 Global a les STEM

Enlla莽 al recurs
Autoria: Institut per a la Sostenibilitat (UPC) i Escola de Cultura de Pau (UAB)
Any: 2017
Etapa: ESO, Batxillerat, Universitat
Idioma: Catal脿

Portal de recursos per a la integraci贸 de l鈥檈ducaci贸 per la just铆cia global i la transformaci贸 social als estudis cientificot猫cnics de l鈥檈ducaci贸 secund脿ria i universit脿ria.

Els objectius s贸n facilitar al professorat eines per impartir el curr铆culum cientificot猫cnic des d鈥檜na mirada d鈥檈ducaci贸 per al desenvolupament hum脿 i sostenible, i capacitar l鈥檃lumnat per a integrar els coneixements cientificot猫cnics en un marc 猫tic que els animi a utilitzar-los per a la transformaci贸 social a favor de la just铆cia global.

Etiquetes:, , ,

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.


Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework