Educaci贸 inclusiva

Aqu铆 trobareu fonts d’informaci贸 per a projectes d’educaci贸 en drets humans i ciutadania global.

Educaci贸 inclusiva (INTEF)

L’Institut Nacional de Tecnologies Educatives i de Formaci贸 del Professorat (INTEF) publica la definici贸, fonaments, principis, objectius i altres caracter铆stiques de l’educaci贸 inclusiva.

Save the Children

“Apostem per un model educatiu en qu猫 tots els nens i les nenes aprenguin junts, independentment de les seves condicions personals, socials o culturals i en qu猫 els infants amb m茅s risc d’exclusi贸 puguin optar a les mateixes oportunitats d’aprenentatge i desenvolupament que la resta”.

Diccionari d’educaci贸 del TERMCAT

Aquest diccionari recull m茅s de 2.000 termes del m贸n de l’educaci贸 i de les seves facetes: pedagogia general, pedagogia social, recerca educativa, organitzaci贸 i gesti贸 educativa, orientaci贸 psicopedag貌gica, did脿ctica, educaci贸 especial i tecnologia de l’educaci贸. Cada article cont茅, a m茅s de la denominaci贸 i la definici贸 en catal脿, els equivalents en castell脿, franc猫s i angl猫s.

Etiquetes:

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.

Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework