• Portal Paula
  • Educació per al Desenvolupament basada en recerca i avaluació formativa

Educació per al Desenvolupament basada en recerca i avaluació formativa

Investigacion ciudadania globalA l’apartat Investigar educa en ciutadania publiquem alguns dels materials i recursos que fem servir durant l’assessorament de treballs de recerca de batxillerat. Els anem reunint aquí com a part d’un projecte de sistematització d’experiències d’educació per a la ciutadania global basades en la recerca, que inclou les següents activitats:

La recerca com a estratègia didàctica està molt present en el currículum de les diferents etapes educatives, orientada la desenvolupament de les competències bàsiques (aprendre a aprendre, tractament de la informació…) i, en les etapes de secundària, de la competència científica i en recerca.

Les recerques vinculades a problemàtiques de l’entorn, proper i global, són una oportunitat per al desenvolupament de la ciutadania global, alhora que potencien la competència científica, tot posant de relleu les aportacions del coneixement científic a la millora social, així com la necessitat de rigor per generar avenços en els drets humans i el desenvolupament sostenible.

Des del curs 2012/13, col·laborem amb instituts públics en l’acompanyament de treballs de recerca de batxillerat que indaguin en qüestions de drets humans. Es tracta d’un assessorament extern que complementa la tasca de tutoria que realitza el professorat.

En col·laboració amb:

Amb el suport de:

 

Aquest apartat es realitza amb el suport financer de l’Agència Espanyola de Cooperació Internacional per al Desenvolupament (AECID) amb càrrec al projecte “Xarxes de Recerca per a la Ciutadania Global – 2014/PRYC/006857”. El seu contingut és responsabilitat exclusiva de Món-3 i Fundació Solidaritat UB i no reflecteix necessàriament l’opinió de l’AECID.
Una iniciativa de:

 

 

Powered by Warp Theme Framework