• Portal Paula
  • Educaci贸 per al Desenvolupament basada en recerca i avaluaci贸 formativa

Educaci贸 per al Desenvolupament basada en recerca i avaluaci贸 formativa

Investigacion ciudadania globalA l’apartat Investigar educa en ciutadania publiquem alguns dels materials i recursos que fem servir durant l’assessorament de treballs de recerca de batxillerat. Els anem reunint aqu铆 com a part d’un projecte de sistematitzaci贸 d’experi猫ncies d’educaci贸 per a la ciutadania global basades en la recerca, que inclou les seg眉ents activitats:

La recerca com a estrat猫gia did脿ctica est脿 molt present en el curr铆culum de les diferents etapes educatives, orientada la desenvolupament de les compet猫ncies b脿siques (aprendre a aprendre, tractament de la informaci贸…) i, en les etapes de secund脿ria, de la compet猫ncia cient铆fica i en recerca.

Les recerques vinculades a problem脿tiques de l’entorn, proper i global, s贸n una oportunitat per al desenvolupament de la ciutadania global, alhora que potencien la compet猫ncia cient铆fica, tot posant de relleu les aportacions del coneixement cient铆fic a la millora social, aix铆 com la necessitat de rigor per generar aven莽os en els drets humans i el desenvolupament sostenible.

Des del curs 2012/13, col路laborem amb instituts p煤blics en l’acompanyament de treballs de recerca de batxillerat que indaguin en q眉estions de drets humans. Es tracta d’un assessorament extern que complementa la tasca de tutoria que realitza el professorat.

En col路laboraci贸 amb:

Amb el suport de:

 

Aquest apartat es realitza amb el suport financer de l’Ag猫ncia Espanyola de Cooperaci贸 Internacional per al Desenvolupament (AECID) amb c脿rrec al projecte “Xarxes de Recerca per a la Ciutadania Global – 2014/PRYC/006857”. El seu contingut 茅s responsabilitat exclusiva de M贸n-3 i Fundaci贸 Solidaritat UB i no reflecteix necess脿riament l’opini贸 de l’AECID.
Una iniciativa de:

 

 

Powered by Warp Theme Framework