Educación Ecosocial: cómo educar frente a la crisis ecológica

Accés al document
Autoria: FUHEM Ecosocial
Editorial: Icaria Editorial
Lloc: Barcelona
Any: 2017
Idioma: Castellà
El document explora les àrees tradicionals de l’educació ambiental, com ara l’aprenentatge basat en la comprensió del funcionament de la natura i el pensament sistèmic, i també altres aspectes essencials de l’educació com l’aprenentatge socioemocional o les pedagogies que concedeixen gran importància al joc.

Amb això, aquesta edició de la col·lecció La situació del món, principal publicació del Worldwatch Institute, examina com repensar l’educació per tal de desenvolupar una societat sostenible preparada per adaptar-se al canvi global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educació per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educació per a la Ciutadania Global.

L’Objectiu 4 de l’Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a propòsit d’aquí a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements teòrics i pràctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjançant l’educació pel desenvolupament sostenible i l’adopció d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de gènere, la promoció d’una cultura de pau i noviolència, la ciutadania mundial i la valoració de la diversitat cultural i de la contribució de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. Més informació.


Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputació de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework