Educaci贸n Global Research

Acceso al material
Autor铆a: FERE-CECA Madrid (ECM) en alianza con Intered, CEAAL, Entreculturas, la Universidad P. Comillas, el Newman College de Birmingham, el Tecnol贸gico de Monterrey y profesorado de diferentes colegios e institutos.
A帽o: Desde 2011
Etapa: Todas
Idioma:聽Espa帽ol

Proyecto para promover la investigaci贸n y la pr谩ctica reflexiva en Educaci贸n para el Desarrollo Global, Educaci贸n Popular o Aprendizaje Global. Se estructura en dos grandes l铆neas de trabajo:

  • El espacio 脕gora para la promoci贸n de la pr谩ctica reflexiva sobre EpDG entre el profesorado de centros educativos.
  • La revista acad茅mica “Revista internacional sobre investigaci贸n en educaci贸n global y para el desarrollo” para proporcionar horizontes y estrategias sobre EpDG especialmente desde una perspectiva pedag贸gica y did谩ctica.

Etiquetes:

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.

Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework