Educaci贸 per a la ciutadania global en el curr铆culum

Aquest projecte busca analitzar les oportunitats d’educaci贸 per a la ciutadania global que ofereix el curr铆culum vigent, identificant la pres猫ncia dels seus aprenentatges clau en els decrets que estableixen els ensenayments m铆nims d’Infantil, Prim脿ria, Secund脿ria聽Obligat貌ria i Batxillerat.

El projecte inclou l’edici贸 d’una guia curricular en l铆nia (en castell脿), on assenyalem els elements de ciutadania global presents en cadascuna de les 脿rees o mat猫ries, per a cada cicle i etapa de l’educaci贸 reglada.

La guia es complementa amb un curs virtual adre莽at a la formaci贸 permanent de professorat de tot l’Estat, que es desenvolupa durant el segon trimestre del curs 2011/2012, i un llibre electr貌nic que inclou aquesta an脿lisi curricular i altres materials generats pel projecte. Aquest llibre queda disponible en acc茅s obert al Dip貌sit Digital de la Universitat聽de Barcelona.

Amb el suport de:

AECID Cooperaci贸n Espa帽ola logotipo

 

 

La Guia curricular s鈥檈dita amb el suport financer de l’Ag猫ncia Espanyola de Cooperaci贸 Internacional per al Desenvolupament (AECID) amb c脿rrec al projecte “Educaci贸 per a la Ciutadania Global en el curr铆culum 鈥 2010/PR1/475”. El seu contingut 茅s responsabilitat exclusiva de Fundaci贸 Solidaritat UB i no reflecteix necess脿riament l’opini贸 de l’AECID.

Una iniciativa de:

 

 

Powered by Warp Theme Framework