• Portal Paula
  • Recursos educatius
  • Educaci贸n para la convivencia y la paz en los centros escolares de la Comunidad Aut贸noma del Pa铆s Vasco / Bizikidetza eta bakerako hezkuntza Euskal Autonomia

Educaci贸n para la convivencia y la paz en los centros escolares de la Comunidad Aut贸noma del Pa铆s Vasco / Bizikidetza eta bakerako hezkuntza Euskal Autonomia

En castell脿 i eusquera. Estudi elaborat pel govern i ONG basques, en el marc del Pla d’Humanitzaci贸 de Processos de Pau. Analitza experi猫ncies en els centres escolars, visi贸 de l’educaci贸 per a la pau, incid猫ncia del conflicte basc, propostes, etc.

Enlla莽 al recurs

Etiquetes:, ,

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.

Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework