Educar para la transformaci贸n ecosocial

Enlla莽 al recurs
Editorial: FUHEM
Any: 2018
Etapa: Educaci贸 Infantil, Prim脿ria i Secund脿ria, i Formaci贸 Professional B脿sica
Idioma: Castell脿
Proposta de curr铆culum LOMCE amb perspectiva ecosocial per facilitar que els equips docents abordin el conjunt de les tem脿tiques ecosocials de manera interrelacionada entre si i de forma integrada. Per etapes, la proposta se centra en les assignatures seg眉ents:

  • Educaci贸 Infantil: Coneixement de l’entorn i Autoconeixement i autonomia personal.
  • Educaci贸 Prim脿ria: Ci猫ncies Naturals, Ci猫ncies Socials i Valors ecosocials.
  • Educaci贸 Secund脿ria: F铆sica i Qu铆mica, Biologia i Geologia, Geografia i Hist貌ria, Hist貌ria d’Espanya, Hist貌ria del M贸n Contemporani, Economia, Iniciaci贸 a l’activitat emprenedora i empresarial, Economia de l’empresa, Valors ecosocials i Filosofia.
  • Formaci贸 Professional B脿sica: Ci猫ncies Aplicades i Comunicaci贸 i Societat.

Etiquetes:

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.

Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework