Educar para la transformación ecosocial

Enllaç al recurs
Editorial: FUHEM
Any: 2018
Etapa: Educació Infantil, Primària i Secundària, i Formació Professional Bàsica
Idioma: Castellà
Proposta de currículum LOMCE amb perspectiva ecosocial per facilitar que els equips docents abordin el conjunt de les temàtiques ecosocials de manera interrelacionada entre si i de forma integrada. Per etapes, la proposta se centra en les assignatures següents:

  • Educació Infantil: Coneixement de l’entorn i Autoconeixement i autonomia personal.
  • Educació Primària: Ciències Naturals, Ciències Socials i Valors ecosocials.
  • Educació Secundària: Física i Química, Biologia i Geologia, Geografia i Història, Història d’Espanya, Història del Món Contemporani, Economia, Iniciació a l’activitat emprenedora i empresarial, Economia de l’empresa, Valors ecosocials i Filosofia.
  • Formació Professional Bàsica: Ciències Aplicades i Comunicació i Societat.

Etiquetes:

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educació per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educació per a la Ciutadania Global.

L’Objectiu 4 de l’Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a propòsit d’aquí a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements teòrics i pràctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjançant l’educació pel desenvolupament sostenible i l’adopció d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de gènere, la promoció d’una cultura de pau i noviolència, la ciutadania mundial i la valoració de la diversitat cultural i de la contribució de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. Més informació.

Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputació de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework