Educar para una ciudadan铆a global. Manifiesto internacional

bibliografiaAcc茅s al document
Idioma: Castell脿

Manifest elaborat i assumit per organitzacions i educadors i educadores de diversos pa茂sos compromesos amb l’educaci贸 per a una ciutadania global, que va ser elaborat col路lectivament sobre la base del document de posicionament “L’educaci贸 per a una ciutadania global en l’escola d’avui“. El text es recolza en la convicci贸 que 茅s possible la construcci贸 d’un m贸n diferent, impulsat per una educaci贸 amb capacitat de transformar. Per a aix貌, el manifest considera que 茅s urgent promoure l’Educaci贸 per a una ciutadania global a l’escola, en el marc de l’educaci贸 per a la vida.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.


Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework