Education for peace: planning for curriculum reform

Acc茅s al documentMicrosoft Word - Education for Peace Guidelines Final - 8 July.d
Autoria:聽UNESCO
Editorial:聽UNESCO
Lloc:聽Par铆s
Any:聽2015
Idioma:聽Angl猫s

Guia de directrius que han estat desenvolupades per ajudar els Estats membres a la introducci贸 o l’enfortiment de l’educaci贸 per a la pau i la prevenci贸 de conflictes en els seus sistemes educatius.

Una premissa fonamental de les directrius 茅s que aquest proc茅s no 茅s nom茅s responsabilitat de les persones dissenyadores de curr铆culums i docents, sin贸 un proc茅s a qu猫 han de contribuir molts, si no tots, els agents del sistema educatiu. Una segona premissa 茅s que la planificaci贸 efectiva 茅s fonamental per aconseguir la millora de la pol铆tica i la pr脿ctica.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.


Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework