Education for peace: planning for curriculum reform

Accés al documentMicrosoft Word - Education for Peace Guidelines Final - 8 July.d
Autoria: UNESCO
Editorial: UNESCO
Lloc: París
Any: 2015
Idioma: Anglès

Guia de directrius que han estat desenvolupades per ajudar els Estats membres a la introducció o l’enfortiment de l’educació per a la pau i la prevenció de conflictes en els seus sistemes educatius.

Una premissa fonamental de les directrius és que aquest procés no és només responsabilitat de les persones dissenyadores de currículums i docents, sinó un procés a què han de contribuir molts, si no tots, els agents del sistema educatiu. Una segona premissa és que la planificació efectiva és fonamental per aconseguir la millora de la política i la pràctica.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educació per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educació per a la Ciutadania Global.

L’Objectiu 4 de l’Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a propòsit d’aquí a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements teòrics i pràctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjançant l’educació pel desenvolupament sostenible i l’adopció d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de gènere, la promoció d’una cultura de pau i noviolència, la ciutadania mundial i la valoració de la diversitat cultural i de la contribució de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. Més informació.

Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputació de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework