Education for World Citizenship: Preparing students to be agents of social change

bibliografiaAccés al document
Autoria: Trotta, M.; Jacott, L.; Lundgren, U.
Editorial: London Metropolitan University
Lloc: Londres
Any: 2008
Idioma: Anglès

El document pretén aclarir, tant en la teoria com en la pràctica, preguntes sobre la relació entre la ciutadania global, la ciutadania europea i la ciutadania nacional.

Per a això, inclou una aproximació crítica a la matèria, així com idees pràctiques sobre la manera de presentar-la als altres. L’informe es dirigeix als dissenyadors de cursos i professors de facultats específiques en les institucions d’educació superior: un públic ampli, dels formadors de docents i estudiants d’Educació per a la Ciutadania Mundial a altres grups d’interès, com ara els serveis socials i de salut, treballadors d’assistència jurídica i treballadors joves i, en general, a totes les persones interessades.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educació per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educació per a la Ciutadania Global.

L’Objectiu 4 de l’Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a propòsit d’aquí a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements teòrics i pràctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjançant l’educació pel desenvolupament sostenible i l’adopció d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de gènere, la promoció d’una cultura de pau i noviolència, la ciutadania mundial i la valoració de la diversitat cultural i de la contribució de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. Més informació.

Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputació de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework