L’assessorament de treballs de recerca continua al juliol

Les sessions de suport es duran a terme en aules d’informàtica del Centre UB Sants. S’hi podrà assistir els dilluns i dijous de 17 a 19 hores i els dimarts i dimecres de 10 a 13 hores. Inscriu-t’hi a través d’aquest formulari!

Durant el mes de juliol, la Fundació Solidaritat de la Universitat de Barcelona i l’Institut de Desenvolupament Professional (IDP) – ICE UB ofereixen trobades d’assessorament de treballs de recerca de batxillerat que tractin qüestions de drets humans, sostenibilitat i justícia global.

Les sessions es duran a terme en aules d’informàtica del Centre UB Sants (c/ Melcior de Palau, 140, de Barcelona), els dilluns i dijous de juliol de 17 a 19 hores, i els dimarts i dimecres del mateix mes, de 10 a 13 hores. L’alumnat pot escollir el dia (o dies) de la setmana i la franja horària que li vagi millor. Igualment, pot sol·licitar una trobada d’assessorament sense ordinador per rebre orientacions sobre la recerca.

En ambdós casos:

Cal inscriure’s a l’assessorament a través d’aquest formulari

Cada estudiant podrà anar avançant en la seva recerca i resoldre dubtes en funció de l’etapa en què es trobi:

OBJECTIU D’INVESTIGACIÓ

  1. Diferenciar l’objectiu de la recerca de les motivacions d’aquesta.
  2. Concretar l’objectiu de la recerca: objecte d’estudi, mostra d’anàlisi i context.

MARC TEÒRIC

  1. Identificar fonts bibliogràfiques vàlides i pertinents per a l’objectiu d’investigació.
  2. Confeccionar el marc teòric, a partir de la gestió d’informacions de diferents fonts i de la cita adequada de l’autoria.

RECOLLIDA I ANÀLISI DE DADES

  1. Dissenyar la metodologia de recerca coherent amb l’objectiu d’investigació i fonamentada en el marc teòric: definició de criteris d’anàlisi, tècniques de recollida i anàlisi de dades, i instruments de recerca.
  2. Processar i analitzar dades.

Les places són limitades. Es prioritzarà la continuïtat d’estudiants que ja estan rebent assessorament per la participació del seu centre en projectes de la Fundació Solidaritat UB i l’IDP-ICE, així com l’alumnat que es comprometi a assistir a vàries sessions.

L’assessorament s’emmarca en el programa «Recerca per a la Ciutadania Global» i el projecte «Interdependents, corresponsables: L’Agenda 2030 com a recurs per la recerca de Batxillerat», que Solidaritat UB i l’IDP-ICE UB desenvolupen amb el suport, respectivament, de la Direcció de Justícia Global i Cooperació Internacional de l’Ajuntament de Barcelona i de l’Àrea de Relacions Internacionals de la Diputació de Barcelona.

Amb el suport de:

Diputació de Barcelona

 

 

 


Formulari d’inscripció a l’assessorament:

    Els camps marcats amb * són obligatoris.

     

    En omplir el formulari, consento expressament a que les dades facilitades s’utilitzin per gestionar la meva participació a l'assessorament del treball de recerca a la UB durant l'estiu de 2019. El responsable del tractament de les meves dades és FUNDACIÓ PRIVADA SOLIDARITAT UB. No es realitzaran cessions ni transferències internacionals de dades. Les meves dades es conservaran indefinidament o bé fins que jo en sol·liciti la supressió o hi revoqui el meu consentiment; cosa que puc fer en qualsevol moment. A més, tinc dret a accedir a la informació que tenen de mi, a rectificar-la, a suprimir-la, a oposar-me al seu tractament, a sol·licitar la limitació del tractament, a demanar la portabilitat de les meves dades i a reclamar davant una Autoritat de Control. Per a això, només ho he de comunicar per correu electrònic a recercapau@ub.edu.

    L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educació per a la Ciutadania Global.

    L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educació per a la Ciutadania Global.

    L’Objectiu 4 de l’Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a propòsit d’aquí a 2030:

    Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements teòrics i pràctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjançant l’educació pel desenvolupament sostenible i l’adopció d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de gènere, la promoció d’una cultura de pau i noviolència, la ciutadania mundial i la valoració de la diversitat cultural i de la contribució de la cultura al desenvolupament sostenible.

    Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. Més informació.


    Una iniciativa de:
    Amb el suport de:
    Diputació de Barcelona

     

     

    Powered by Warp Theme Framework