L’assessorament de treballs de recerca continua al juliol

Les sessions de suport es duran a terme en aules d鈥檌nform脿tica del Centre UB Sants. S’hi podr脿 assistir els dilluns i dijous de 17 a 19 hores i els dimarts i dimecres de 10 a 13 hores. Inscriu-t’hi a trav茅s d’aquest formulari!

Durant el mes de juliol, la Fundaci贸 Solidaritat de la Universitat de Barcelona i l’Institut de Desenvolupament Professional (IDP) – ICE UB ofereixen trobades d’assessorament de treballs de recerca de batxillerat que tractin q眉estions de drets humans, sostenibilitat i just铆cia global.

Les sessions es duran a terme en aules d鈥檌nform脿tica del Centre UB Sants (c/ Melcior de Palau, 140, de Barcelona), els dilluns i dijous de juliol de 17 a 19 hores, i els dimarts i dimecres del mateix mes, de 10 a 13 hores. L’alumnat pot escollir el dia (o dies) de la setmana i la franja hor脿ria que li vagi millor. Igualment, pot sol路licitar una trobada d鈥檃ssessorament sense ordinador per rebre orientacions sobre la recerca.

En ambd贸s casos:

Cal inscriure’s a l’assessorament a trav茅s d’aquest formulari

Cada estudiant podr脿 anar avan莽ant en la seva recerca i resoldre dubtes en funci贸 de l鈥檈tapa en qu猫 es trobi:

OBJECTIU D’INVESTIGACI脫

 1. Diferenciar l’objectiu de la recerca de les motivacions d’aquesta.
 2. Concretar l’objectiu de la recerca: objecte d’estudi, mostra d’an脿lisi i context.

MARC TE脪RIC

 1. Identificar fonts bibliogr脿fiques v脿lides i pertinents per a l鈥檕bjectiu d鈥檌nvestigaci贸.
 2. Confeccionar el marc te貌ric, a partir de la gesti贸 d鈥檌nformacions de diferents fonts i de la cita adequada de l鈥檃utoria.

RECOLLIDA I AN脌LISI DE DADES

 1. Dissenyar la metodologia de recerca coherent amb l鈥檕bjectiu d鈥檌nvestigaci贸 i fonamentada en el marc te貌ric: definici贸 de criteris d鈥檃n脿lisi, t猫cniques de recollida i an脿lisi de dades, i instruments de recerca.
 2. Processar i analitzar dades.

Les places s贸n limitades. Es prioritzar脿 la continu茂tat d’estudiants que ja estan rebent assessorament per la participaci贸 del seu centre en projectes de la Fundaci贸 Solidaritat UB i l’IDP-ICE, aix铆 com l’alumnat que es comprometi a assistir a v脿ries sessions.

L’assessorament s’emmarca en el programa Recerca per a la Ciutadania Global i el projecte Interdependents, corresponsables: L鈥橝genda 2030 com a recurs per la recerca de Batxillerat, que Solidaritat UB i l鈥橧DP-ICE UB desenvolupen amb el suport, respectivament, de la Direcci贸 de Just铆cia Global i Cooperaci贸 Internacional de l鈥橝juntament de Barcelona i de l’脌rea de Relacions Internacionals de la Diputaci贸 de Barcelona.

Amb el suport de:

Diputaci贸 de Barcelona

 

 

 


Formulari d’inscripci贸 a l’assessorament:

  Els camps marcats amb * s贸n obligatoris.

   

  En omplir el formulari, consento expressament a que les dades facilitades s鈥檜tilitzin per gestionar la meva participaci贸 a l'assessorament del treball de recerca a la UB durant l'estiu de 2019. El responsable del tractament de les meves dades 茅s FUNDACI脫 PRIVADA SOLIDARITAT UB. No es realitzaran cessions ni transfer猫ncies internacionals de dades. Les meves dades es conservaran indefinidament o b茅 fins que jo en sol路liciti la supressi贸 o hi revoqui el meu consentiment; cosa que puc fer en qualsevol moment. A m茅s, tinc dret a accedir a la informaci贸 que tenen de mi, a rectificar-la, a suprimir-la, a oposar-me al seu tractament, a sol路licitar la limitaci贸 del tractament, a demanar la portabilitat de les meves dades i a reclamar davant una Autoritat de Control. Per a aix貌, nom茅s ho he de comunicar per correu electr貌nic a recercapau@ub.edu.

  Una iniciativa de:

   

   

  Powered by Warp Theme Framework