El feminismo atraviesa la historia o c贸mo ha sido la lucha de las mujeres

Material educatiu, publicat per l’Institut Asturi脿 de la Dona, per facilitar la revisi贸 de la hist貌ria contempor脿nia dels llibres de text des d’una perspectiva de g猫nere. La proposta gira entorn de la lluita de les dones pels seus drets i reivindica el reconeixement del seu paper en la hist貌ria. Inclou activitats i recursos orientats a facilitar l’an脿lisi i reflexi贸 de l’alumnat sobre la construcci贸 de la hist貌ria des d’un punt de vista androc猫ntric.

Enlla莽 al recurs

Etiquetes:,

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.


Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework