• Portal Paula
  • Activitats
  • El Mapamundi dels Drets Humans s鈥檃ctualitza amb noves funcionalitats per publicar treballs d鈥檈studiants

El Mapamundi dels Drets Humans s鈥檃ctualitza amb noves funcionalitats per publicar treballs d鈥檈studiants

Tamb茅 s鈥檋a habilitat l鈥檕pci贸 de compartir les escenes del mapa i la de deixar comentaris, tant a escenes com a treballs, per explicar experi猫ncies d鈥檃ula sobre les tem脿tiques il路lustrades.

El Mapamundi interactiu dels Drets Humans – publicat durant el curs 2017-2018 per la Fundaci贸 Solidaritat UB i la Fundaci贸 M贸n-3, amb el suport de la Diputaci贸 de Barcelona – s鈥檋a actualitzat ara amb noves funcionalitats per facilitar la publicaci贸 de treballs d鈥檈studiants a trav茅s d鈥un formulari.

S鈥檋i poden incorporar p貌sters, v铆deos, presentacions de diapositives, textos… relacionats amb algun dels 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de l鈥橝genda 2030 (salut, educaci贸, g猫nere, biodiversitat…), ja sigui en format PDF o mitjan莽ant un enlla莽 al lloc web on es trobi allotjat el treball (el bloc del centre educatiu, una plataforma de v铆deos, etc.).

Aix铆, la base d鈥檈scenes que es va crear l鈥檃ny 2014 per a l鈥檈xposici贸 f铆sica 鈥淢apamundi dels Drets Humans鈥, s鈥檃nir脿 actualitzant a l’edici贸 interactiva amb treballs de l鈥檃lumnat que denunci茂n vulneracions de drets humans o difonguin lluites per defensar-los. Un dels filtres del Mapamundi permet veure tots els treballs publicats.

Per incorporar un treball, cal que tots els materials que contingui (textos, imatges, 脿udios…) siguin d鈥檃utoria pr貌pia o es disposi d鈥檜na llic猫ncia d鈥櫭簊 que no infringeixi els drets d鈥檃utor/a. Tamb茅 cal verificar que el treball no inclogui dades ni imatges de persones de les quals no es disposi el consentiment expr茅s i per escrit. I, evidentment, no s鈥檃cceptaran documents que constitueixin una difamaci贸 ni qualsevol inj煤ria a tercers.

Publicar els treballs al Mapamundi 茅s una forma de difondre els materials generats i, alhora, contribueix a que l鈥檃lumnat posi en relaci贸 la problem脿tica abordada amb altres reptes i territoris. De fet, l鈥檕bjectiu del Mapamundi 茅s posar en relleu la interdepend猫ncia de problem脿tiques aparentment llunyanes i, per tant, la corresponsabilitat de totes les persones que habitem el planeta en la seva resoluci贸.

A m茅s de l鈥檃utopublicaci贸 de treballs, s鈥檋an habilitat dues funcionalitats m茅s: la de compartir les escenes del Mapamundi (per xarxes socials o per correu electr貌nic) i la de deixar comentaris tant a escenes com a treballs, en cas que s鈥檋agi tractat el tema en q眉esti贸 a l鈥檃ula i es vulgui explicar l鈥檈xperi猫ncia.

Us animem a participar al Mapamundi dels Drets Humans i a publicar-hi treballs d鈥檈studiants per il路lustrar-ne i enriquir-ne els continguts. Agra茂m la vostra col路laboraci贸.

Amb el suport de:

Diputaci贸 de Barcelona

 

 

 

Una iniciativa de:

 

 

Powered by Warp Theme Framework