El quiz

Enlla莽 al recurs
Autoria: Xarxa de Migraci贸, G猫nere i Desenvolupament i La Independent
Any: 2013
Etapa: ESO, Batxillerat, Universitat i EPA
Idioma: Castell脿

Exercici que es va realitzar per separat a persones de diversos or铆gens que viuen a Catalunya per posar de manifest percepcions davant conceptes que marquen les nostres vides i relacions. 脡s part del projecte “Al莽ant les veus de les dones migrants contra la xenof貌bia”, realitzat per la Xarxa de Migraci贸, G猫nere i Desenvolupament i l’ag猫ncia de not铆cies amb visi贸 de g猫nere La Independent, amb el suport de Calala – Fons de Dones i Open Society Fundation.

Etiquetes:, ,

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.


Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework