El XIII Premi de Recerca per a la Pau es lliurar脿 el 4 de juny

Dilluns 4 de juny de 2018 茅s la data escollida per lliurar el tretz猫 Premi de Recerca per a la Pau de la Universitat de Barcelona per a treballs de recerca de batxillerat vinculats a la cultura de pau, que compta amb el suport de la Direcci贸 de Just铆cia Global i Cooperaci贸 Internacional de l鈥橝juntament de Barcelona.

Enguany, s’hi han presentat 51 treballs, elaborats per 56 estudiants de batxillerat de 45 centres educatius de 29 municipis d鈥檃rreu de Catalunya.

L’acte de lliurament del Premi (obert al p煤blic) tindr脿 lloc el 4 de juny a les 19 h. a l’Aula Capella de l’edifici hist貌ric de la Universitat de Barcelona.

El jurat interdisciplinari del Premi, format 铆ntegrament per professorat universitari, es va reunir el passat 10 de maig per deliberar sobre els treballs de recerca presentats, i va distingir un treball guanyador i cinc mencions especials d’acord amb criteris com ara: la vinculaci贸 i coher猫ncia del treball amb la cultura de pau; el raonament cr铆tic i el rigor metodol貌gic en el desenvolupament de la recerca, i la integraci贸 de les dimensions local i global en el tractament de la tem脿tica.

Igualment, el jurat va determinar el Premi especial que atorga el Consell Comarcal del Garraf, destinat al millor treball provinent d鈥檃lgun centre educatiu de la comarca, que es lliurar脿 el dimecres 20 de juny, a les 11 h, a la Masia d’en Cabanyes.

Amb el seu veredicte, que es far脿 p煤blic en l’entrega del Premi, el jurat vol posar de relleu com el treball de recerca de batxillerat pot contribuir a la den煤ncia i la millora de situacions problem脿tiques de l鈥檈ntorn.

Per facilitar l’organitzaci贸 de l鈥檃cte de lliurament, es prega confirmaci贸 de l’assist猫ncia a recercapau@ub.edu.

Des de l’organitzaci贸 del Premi, impulsat conjuntament per la Fundaci贸 Solidaritat UB i l鈥Institut de Ci猫ncies de l鈥橢ducaci贸 (ICE) en el marc del programa PAULA, volem donar les gr脿cies a tot l’alumnat, professorat i centres educatius que han participat en aquesta edici贸 de la iniciativa, que ens ajuda a visibilitzar i dotar de contingut la cultura de pau.

Una iniciativa de:

 

 

Powered by Warp Theme Framework