Electronics watch

Enlla莽 al recurs
Autoria: Originalment, consorci europeu liderat per SETEM Catalunya. Ara 茅s una organitzaci贸 independent dels socis del projecte original.
Etapa: Universitat
Idioma: Angl猫s, Castell脿, Holand猫s, Catal脿, Alemany
Resultat d’un projecte finan莽at per la Comissi贸 Europea del 2013 al 2015, Electronics Watch 茅s una organitzaci贸 de supervisi贸 independent que ajuda els compradors del sector p煤blic a complir amb la responsabilitat de protegir els drets laborals de treballadors/es en les seves cadenes globals de subministrament de l’electr貌nica.

El consorci impulsor del projecte va dur a terme investigacions sobre la ind煤stria de l’electr貌nica i va desenvolupar un model de cl脿usules contractuals, un codi de normes laborals, i altres eines de compra p煤blica de conformitat amb les directives de contractaci贸 p煤blica de la UE. Tamb茅 van fomentar di脿legs i f貌rums educatius amb els compradors del sector p煤blic en moltes regions d’Europa i van aconseguir el comprom铆s dels primers compradors p煤blics afiliats a Electronics Watch.

El projecte inclou, per exemple, l’Acord Marc pels equipaments i serveis d’Apple de l’Educaci贸 Superior del Regne Unit.

Etiquetes:, ,

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.


Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework