Els drets humans i l’Agenda 2030. Lli莽ons apreses i pr貌xims passos

Enlla莽 al recurs
Autoria: Consell Assessor per al Desenvolupament Sostenible (CADS) de la Generalitat de Catalunya
Any: 2019
Publicaci贸 que analitza la vinculaci贸 entre l鈥橝genda 2030 i els drets humans, que estan interconnectats i es reforcen m煤tuament. Es nodreix d鈥檜na an脿lisi duta a terme per l鈥橧nstitut Dan猫s de Drets Humans (DIHR) i l鈥橭ficina de l鈥橝lt Comissionat de les Nacions Unides per als Drets Humans (ACNUDH).

Etiquetes:

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.


Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework