Els nous ve茂ns

Acc茅s a l’experi猫ncia
Autoria: Institut Bellvitge (L’Hospitalet de Llobregat)
Any: 2016
Etapa: 3r d’ESO

En el marc de la Xarxa de compet猫ncies b脿siques (curs 2015-2016), aquest treball per projectes planteja realitzar des de la mat猫ria de Socials una investigaci贸 en grup sobre els refugiats siris que estan intentant arribar a Europa, per貌 tamb茅 sobre els moviments migratoris, per tal de lligar-ho amb el curr铆culum de 3r d鈥橢SO. La investigaci贸 parteix d’una guia de preguntes que el professorat lliura a l’alumnat per facilitar-li l鈥檃dquisici贸 de coneixements hist貌rics, geogr脿fics, pol铆tics i socials.

L’objectiu 煤ltim 茅s que els i les estudiants actu茂n i participin en el foment de la conscienciaci贸 i sensibilitzaci贸 del problema a nivell col路lectiu: primer, dins del propi institut; despr茅s, en el marc de les seves relacions personals, d’amistat o familiars, i, finalment, a nivell del barri.

Etiquetes:, ,

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.


Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework