Emo-acci贸n

Acc茅s a l’experi猫ncia
Autoria:聽Col路lectiu聽Obrim una finestra al m贸n
Any: Des del 2013-2014
Etapa:聽ESO

Experi猫ncia educativa que posa les emocions al centre dels processos educatius i vitals. A trav茅s de la investigaci贸, alumnat i professorat procuren con猫ixer-se, recon猫ixer-se, descobrir-se i recon猫ixer l’altre constantment per construir un escenari de futur possible, m茅s just, on tots i totes siguin visibles. En molts casos desaprenent primer creences i h脿bits ja integrats, els i les participants s’impliquen de forma conscient, racionalment i emocionalment, en el seu proc茅s d’aprenentatge personal i, amb ell, donen l’oportunitat a una comunitat educativa diversa d’anar teixint l’empoderament necessari per transformar les seves comunitats d’origen.

Etiquetes:, ,

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.


Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework