Emprendedores solidarios

Acc茅s a l’experi猫nciaEmprendedores solidarios
Autoria:聽IES Tierra de Trasancos (Nar贸n)
Any: 2008-2010
Etapa:聽FP

Projecte, guardonat amb el II Premi Vicent Ferrer, en el qual els joves aprenen a investigar per crear una cooperativa intercultural sense 脿nim de lucre concebuda com un espai per a la conviv猫ncia i el desenvolupament d’activitats.

T茅 antecedents l’any 1995, quan es va crear una cooperativa educacional per realitzar activitats a l’Institut Cooperativa Educativa Terra de Trasancos, amb una secci贸 de projectes cooperatius de medi ambient, bescanvi, llibreria i comer莽 just. El 2008, els seus impulsors van participar en la III Trobada Transnacional Teixint Xarxes a Jujuy (Argentina) i a Tarija (Bol铆via), on van con猫ixer les realitats socials exposades pels participants llatinoamericans, aix铆 com les seves propostes i plans estrat猫gics.

Etiquetes:, ,

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.


Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework