En construcci贸, universitat cr铆tica i compromesa

La Fundaci贸 Solidaritat de la Universitat de Barcelona (FSUB)聽hem participat, el 15 de gener, al seminari de treball sobre聽educaci贸 per al desenvolupament聽(EpD) en l’脿mbit universitari, organizat per la聽Fundaci贸 Aut貌noma Solid脿ria (FAS), amb l’objectiu聽de contribuir a generar un proc茅s聽que, mitjan莽ant el treball en xarxa entre agents universitaris i socials, afavoreixi聽la incorporaci贸 de les perspectives de l’EpD en els estudis de grau.

SeminariEpD1

漏 FAS – UAB

Amb el subt铆tol聽鈥Construint聽una universitat cr铆tica i compromesa“, la jornada ha reunit m茅s de聽40 professionals聽procedents de les diferents universitats p煤bliques catalanes, d’entitats que treballen l’EpD i d’altres agents afins amb traject貌ria en l’脿mbit de l’educaci贸 superior.

El conjunt de participants ha debatut possibles estrat猫gies per a la integraci贸 d’un enfocament d’educaci贸 cr铆tica en els estudis de grau universitaris. En concret, s鈥檋a parlat sobre com facilitar el coneixement mutu entre els actors implicats i l’intercanvi d’experi猫ncies curriculars innovadores en aquest camp.

Com a treball in situ, els i les professionals assistents al seminari han analitzat els elements que afavoreixen i dificulten la incorporaci贸 de les perspectives de l’EpD en l’educaci贸 formal universit脿ria i han elaborat un primer llistat de recomanacions, com a punt de partida per a la definici贸 de l铆nies d’acci贸 m茅s concretes.

Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework