Environmental Performance Index (EPI)

Enlla莽 al recurs
Autoria: Centre de Dret i Pol铆tica Ambiental de Yale i CIESIN de la Universitat de Columbia
Any: 2020
L鈥櫭峮dex de Rendiment Ambiental proporciona una base quantitativa per comparar, analitzar i comprendre el rendiment ambiental de 180 pa茂sos.

Se’ls puntua i classifica a partir del darrer any de dades disponibles sobre gesti贸 dels recursos naturals, persecuci贸 de la sostenibilitat i protecci贸 de la salut p煤blica; i calculant com han canviat les puntuacions durant l鈥櫭簂tima d猫cada.

A l’铆ndex s鈥檋i pot accedir en format d鈥atles viu, o con猫ixer el rendiment ambiental de cada pa铆s clicant sobre el seu nom.

Etiquetes:

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.

Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework