Això és EpD

Aixo es EpDEnllaç al recurs

Proposta didàctica d’Educació per al Desenvolupament amb què Quepo · vídeo social presenta un conjunt de seqüències audiovisuals sobre drets humans i temàtiques vinculades que poden donar lloc a diversos treballs d’investigació. Les seqüències es complementen amb continguts teòrics i propostes didàctiques.

L’eina s’estructura en 10 temes, i cadascun d’ells està representat per un núvol d’etiquetes que recull els subtemes tractats en l’àrea.

Totes les seqüències audiovisuals consten de tres vídeos, amb una durada global de 20 minuts aproximadament, que estableixen un diàleg entre ells:

  • Un vídeo de presentació, on s’exposa de manera genèrica la qüestió a tractar a partir del tema desenvolupat a l’audiovisual. Té un paper introductori o de contextualització.
  • Un vídeo de contrast, que presenta el mateix tema, però d’una altra manera, sota un punt de vista més inesperat o des de la controvèrsia, per tal d’estimular la reflexió i el debat.
  • Un vídeo de proposta, amb accions en positiu on s’ensenyen maneres alternatives de donar una solució a la problemàtica plantejada, bé sigui des d’una perspectiva de denúncia, d’acció individual o col·lectiva, des d’un projecte de desenvolupament sostenible o des de l’activisme creatiu.

Etiquetes:,

Una iniciativa de:

 

 

Powered by Warp Theme Framework