• Portal Paula
  • Activitats
  • Estudiants de secundària intercanviaran experiències d’investigació sobre Síria, desigualtat de gènere i diversitat cultural

Estudiants de secundària intercanviaran experiències d’investigació sobre Síria, desigualtat de gènere i diversitat cultural

La trobada d’intercanvi “Investigació per la ciutadania global”, que se celebrarà el matí del 27 de juny a l’Edifici de Sants de la Universitat de Barcelona, acollirà estudiants d’ESO i batxillerat que han fet o estan fent treballs de recerca des d’una perspectiva de drets humans.

grup recercaConcretament, en paral·lel a la trobada de docents, d’11 a 13 hores s’organitzaran tres grups de recerca d’estudiants de secundària que investiguen en tres àmbits temàtics diferents: la crisi humanitària a Síria, la desigualtat de gènere i la diversitat cultural.

Els joves, que comptaran amb l’acompanyament d’una persona experta, podran compartir el seu enfocament del tema d’investigació i viure el valor d’intercanviar coneixements i experiències en un grup de recerca.

Si ets docent, i t’encarregues de la tutoria de treballs de recerca sobre algun d’aquests temes, convida el teu alumnat a participar-hi. Escriu-nos a recercapau@ub.edu. L’assistència és gratuïta, però les places són limitades.

La trobada d’intercanvi “Investigació per la ciutadania global” està organitzada per la Fundació Món-3, la Fundació Solidaritat UB i l’Institut de Ciències de l’Educació (ICE) i se celebra en el marc de dues iniciatives impulsades des de la Universitat de Barcelona: el projecte Educació per al desenvolupament basada en investigació i avaluació formativa (amb el suport d’AECID), i el programa de suport a la recerca de batxillerat Recerca per a la Ciutadania Global (amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona).

Una iniciativa de:

 

 

Powered by Warp Theme Framework