Participa al grup de recerca de Batxillerat en drets humans i sostenibilitat global!

Si fas el treball de recerca de Batxillerat en temes de desenvolupament sostenible i just铆cia global, t’assessorem perqu猫 puguis avan莽ar en la investigaci贸. Escriu-nos!

Els conflictes armats; la desigualtat econ貌mica; les migracions internacionals for莽ades; les crisis humanit脿ries; la sobreexplotaci贸 dels recursos; el canvi clim脿tic; la discriminaci贸 o persecuci贸 per raons de g猫nere, orientaci贸 sexual, ra莽a, opinions pol铆tiques, pobresa… s贸n algunes de les viol猫ncies que pateix el m贸n actual.

El desarmament, el comer莽 just, la banca 猫tica, la sobirania aliment脿ria, la solidaritat internacional, el desenvolupament sostenible, la cura de la biodiversitat i els ecosistemes, la igualtat de les persones, la defensa dels defensors i defensores de drets humans, l鈥檃sil, la democr脿cia participativa, la just铆cia i reparaci贸… s贸n algunes de les seves alternatives.

Est脿s fent el treball de recerca sobre alguna d’aquestes q眉estions?

Suma’t al grup de recerca de Batxillerat en drets humans i sostenibilitat global!

Contacta’ns a recercapau@ub.edu / 934039612.

T鈥檃ssessorem perqu猫 puguis avan莽ar en la teva investigaci贸, i et posem en contacte amb altres estudiants amb inquietuds similars, amb qui podr脿s intercanviar materials i experi猫ncies, i qui sap si engegar accions per la just铆cia global.

Finalitzat el treball, tindr脿s l’opci贸 d’incorporar la teva recerca a una exposici贸 col路lectiva que instal路larem en biblioteques municipals de la prov铆ncia de Barcelona i que ens ajudar脿 a difondre l鈥Agenda 2030 de Desenvolupament Sostenible.

 

Amb el suport de:

Diputaci贸 de Barcelona

 

Una iniciativa de:

 

 

Powered by Warp Theme Framework