Participa al grup de recerca de Batxillerat en drets humans i sostenibilitat global!

Si fas el treball de recerca de Batxillerat en temes de desenvolupament sostenible i justícia global, t’assessorem perquè puguis avançar en la investigació. Escriu-nos!

Els conflictes armats; la desigualtat econòmica; les migracions internacionals forçades; les crisis humanitàries; la sobreexplotació dels recursos; el canvi climàtic; la discriminació o persecució per raons de gènere, orientació sexual, raça, opinions polítiques, pobresa… són algunes de les violències que pateix el món actual.

El desarmament, el comerç just, la banca ètica, la sobirania alimentària, la solidaritat internacional, el desenvolupament sostenible, la cura de la biodiversitat i els ecosistemes, la igualtat de les persones, la defensa dels defensors i defensores de drets humans, l’asil, la democràcia participativa, la justícia i reparació… són algunes de les seves alternatives.

Estàs fent el treball de recerca sobre alguna d’aquestes qüestions?

Suma’t al grup de recerca de Batxillerat en drets humans i sostenibilitat global!

Contacta’ns a recercapau@ub.edu / 934039612.

T’assessorem perquè puguis avançar en la teva investigació, i et posem en contacte amb altres estudiants amb inquietuds similars, amb qui podràs intercanviar materials i experiències, i qui sap si engegar accions per la justícia global.

Finalitzat el treball, tindràs l’opció d’incorporar la teva recerca a una exposició col·lectiva que instal·larem en biblioteques municipals de la província de Barcelona i que ens ajudarà a difondre l’Agenda 2030 de Desenvolupament Sostenible.

 

Amb el suport de:

Diputació de Barcelona

 

Una iniciativa de:

 

 

Powered by Warp Theme Framework