Ets docent i tutoritzes la recerca a Secund脿ria? Nou taller!

Qu猫 distingeix la recerca dels treballs de s铆ntesi d鈥檈tapes anteriors?

Com anar m茅s enll脿 del resum d鈥檌nformaci贸?

Com seleccionar t猫cniques d鈥檌nvestigaci贸 adients per a l鈥檕bjecte d鈥檈studi?

Si ets docent de Secund脿ria i t’encarregues de la tutoria de treballs i projectes de recerca a l鈥橢SO i el Batxillerat, 茅s probable que t’hagis fet aquestes preguntes; i, si te les has fet, 茅s possible que encara et faltin respostes.

taller-professorat-secundariaEt proposem descobrir-les al taller gratu茂t per a professorat de Secund脿ria “T猫cniques i fonts per a la recerca d鈥橢SO i batxillerat”, que tindr脿 lloc els dimecres 21 i 28 d鈥檕ctubre i 4 i 11 de novembre del 2015, de 17 a 19h, al Centre de Recursos Pedag貌gics de Nou Barris (c/ Nil, 27, Barcelona).

La formaci贸, de 10 hores de durada (8h presencials i 2h de treball), proporcionar脿 recursos pr脿ctics per a la tutoria de tot tipus de recerques des de les aportacions de la recerca per a la pau. El taller s鈥檈mmarca en el programa de suport a la recerca de batxillerat Recerca per a la Pau que la Fundaci贸 Solidaritat UB desenvolupem en instituts p煤blics de Barcelona i altres municipis, tot potenciant les sinergies entre les compet猫ncies cient铆fica i ciutadana. En aquest sentit, la metodologia de la formaci贸 es basar脿 en el treball pr脿ctic i l鈥檌ntercanvi d鈥檈xperi猫ncies, comptant amb els recursos i materials formatius generats per aquest programa.

Dades pr脿ctiques

  • M茅s informaci贸 i inscripcions:聽Per correu electr貌nic a recercapau@ub.edu, indicant nom i cognoms, institut i municipi.
  • Preu: Activitat gratu茂ta.
  • Requisits de certificaci贸: Assist猫ncia al 80% d鈥檋ores presencials i lliurament d鈥檜n treball de curs.

Organitzen:
SE Nou BarrisICE ubsolidaritat_ubmarca_2015

Amb el suport de:
aj_BCN_2013

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.


Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework