Ets docent i tutoritzes la recerca a Secundària? Nou taller!

Què distingeix la recerca dels treballs de síntesi d’etapes anteriors?

Com anar més enllà del resum d’informació?

Com seleccionar tècniques d’investigació adients per a l’objecte d’estudi?

Si ets docent de Secundària i t’encarregues de la tutoria de treballs i projectes de recerca a l’ESO i el Batxillerat, és probable que t’hagis fet aquestes preguntes; i, si te les has fet, és possible que encara et faltin respostes.

taller-professorat-secundariaEt proposem descobrir-les al taller gratuït per a professorat de Secundària “Tècniques i fonts per a la recerca d’ESO i batxillerat”, que tindrà lloc els dimecres 21 i 28 d’octubre i 4 i 11 de novembre del 2015, de 17 a 19h, al Centre de Recursos Pedagògics de Nou Barris (c/ Nil, 27, Barcelona).

La formació, de 10 hores de durada (8h presencials i 2h de treball), proporcionarà recursos pràctics per a la tutoria de tot tipus de recerques des de les aportacions de la recerca per a la pau. El taller s’emmarca en el programa de suport a la recerca de batxillerat Recerca per a la Pau que la Fundació Solidaritat UB desenvolupem en instituts públics de Barcelona i altres municipis, tot potenciant les sinergies entre les competències científica i ciutadana. En aquest sentit, la metodologia de la formació es basarà en el treball pràctic i l’intercanvi d’experiències, comptant amb els recursos i materials formatius generats per aquest programa.

Dades pràctiques

  • Més informació i inscripcions: Per correu electrònic a recercapau@ub.edu, indicant nom i cognoms, institut i municipi.
  • Preu: Activitat gratuïta.
  • Requisits de certificació: Assistència al 80% d’hores presencials i lliurament d’un treball de curs.

Organitzen:
SE Nou BarrisICE ubsolidaritat_ubmarca_2015

Amb el suport de:
aj_BCN_2013

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educació per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educació per a la Ciutadania Global.

L’Objectiu 4 de l’Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a propòsit d’aquí a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements teòrics i pràctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjançant l’educació pel desenvolupament sostenible i l’adopció d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de gènere, la promoció d’una cultura de pau i noviolència, la ciutadania mundial i la valoració de la diversitat cultural i de la contribució de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. Més informació.


Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputació de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework