eTwinning

En angl猫s, castell脿 i altres idiomes. Iniciativa europea, integrada en el Programa educatiu europeu Comenius, que fomenta les associacions virtuals entre centres escolars de diferents pa茂sos. La plataforma 茅s un espai d’intercanvi entre docents i estudiants i ofereix eines per al desenvolupament de projectes compartits. Inclou kits de projectes amb idees de treball des de diferents 脿rees tem脿tiques, entre els quals destaquem alguns relacionats amb la cultura de pau, com Com hem arribat fins aqu铆?, sobre migracions, o Futurenerg铆a. L’energia 茅s el nostre futur, sobre l’energia.

Enlla莽 al recurs

Etiquetes:, ,

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.


Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework